En mängd olika tjänster inom ekonomi

Har du ett litet eller medelstort företag så kan vi hjälpa dig med det mesta som berör företagets ekonomi. Vi finns i Nacka och är alltid flexibla för att stå till tjänst.

img

Redovisning

Att redovisa för företag kan vara ett tämligen komplicerat område och kräver ganska mycket kunskap. Vi dokumenterar din ekonomiska information gällande ditt företags ekonomiska sits och era resultat, och mycket mer.

img

Ekonomisk rådgivning

Det är inte helt lätt att veta hur du ska hantera de pengar du har i företaget, och hur det ska fördelas på bästa sätt. Våra medarbetare är mycket kunniga inom området och kan alltid ge dig ekonomisk rådgivning när du önskar det.

img

Löneadministration

Bland det viktigaste i att driva ett bolag är att dela ut löner till de anställda – såklart. Är det ett flertal som jobbar hos en blir det snabbt överväldigande, och du vill inte gärna göra fel. Låt oss sköta det så blir det helt rätt.

img

och mycket mer

Fanns det du söker inte här? Kontakta oss via mail eller telefon så hör vi av oss till dig och ser om vi kan bistå med vår kunskap. Vi har jobbat i många år med just redovisning och ekonomi och kan med stor sannolikhet hjälpa er ändå. Välkommen!