Det här är ORDO Redovisning & Personaladminist AB

När du behöver en redovisningsbyrå i absoluta världsklass är vi byrån för dig. Vi driver idag vår verksamhet inom löneadministration, ekonomisk rådgivning och redovisning till dig som har ett mindre eller medelstort bolag. För oss på ORDO Redovisning & Personaladminist AB har det aldrig och kommer aldrig finnas stunder där du som kund inte ska känna dig hörd eller sedd; vi lägger ett gediget fokus på att våra kunder ska vara riktigt nöjda med oss.

Kvalitet och lönsamhet

Vi jobbar alltid efter att leverera högkvalitativt arbete för att du ska ha en så lönsam verksamhet som möjligt. Med oss kan du lägga dyrt fokus på din kärnverksamhet och öka lönsamheten där, istället för att tillbringa mängder med tid på ekonomisk administration. På så vis kan du dra vinning av att anlita oss på ORDO Redovisning & Personaladminist AB. Det är inte helt dumt, eller hur?

Några av våra projekt

Välkommen till ORDO Redovisning & Personaladminist AB

För dig som verkar i Nacka med omnejd så anser vi att vi är ett smått självklart val. Med högkvalitativa resultat och med många nöjda kunder så säger vi det med ganska gott självförtroende. Du kan alltid kontakta oss så ordnar vi en offert på ett fast pris per månad, helt utefter vad du som vår kund önskar. Du är alltid väldigt välkommen till oss på ORDO Redovisning & Personaladminist AB!